Polonia1, jedna z najstarszych komercyjnych stacji telewizyjnych w Polsce, pracuje nad jesiennymi zmianami. Nadawca zapowiada mi?dzy innymi od?wie?enie logo stacji, wprowadzenie nowej oprawy oraz kilku nowo?ci programowych.Trwaj? przygotowania do startu nowej ramówki telewizyjnego kana?u Polonia1. Jednocze?nie ju? na antenie pojawi?y si? nowe propozycje (m.in. rodzinny serial fantasy "W ?wiecie mitów", serial komediowy "Mój najlepszy wróg", serial kryminalny "T&T").
- Obecne zmiany w ramówce i nowe seriale s? jedynie ofert? wakacyjn?. Od?wie?enie wizerunku oraz ofert? jesiennej ramówki rozpoczynamy wprowadza? dopiero od po?owy wrze?nia - mówi David Podhajski, Programming and Promotion Manager stacji.
Zmiany stopniowo prowadzane maj? by? od po?owy wrze?nia. Obejm? od?wie?enie logo stacji, zmian? oprawy graficznej oraz wprowadzenie na anten? nowo?ci filmowych i serialowych.
- Nowa oferta programowa Polonia1 to znane i kultowe filmy z równie znanymi i lubianymi aktorami. Wszystkie filmowe tytu?y zosta?y dobrane tak, aby zaspokoi? gusta i wymagania kobiet (komedia, romans, musical), które s? grup? docelow? stacji. Sarah Jessica Parker, Scarlett Johansson, Ben Stiller, Diana Ross, David Schwimmer, Christopher Lloyd czy te? Whoopi Goldberg to tylko cz??? listy gwiazd Hollywood jesiennej ramówki Polonia1 - podkre?la Podhajski.
Stacja zaoferuje tak?e wiele telenowel, które w obecnej chwili w USA zdobywaj? popularno??. - Polonia1 nie zapomina te? o mi?o?niczkach gwiazd starego kina takich jak Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Humphrey Bogart czy Kirk Douglas. Dla fanów tego typu produkcji przygotowali?my "Weekendowe wieczory z Klasyk?" - dodaje David Podhajski.